Ia datang lagi....



Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan tuan punya tarikh
Allah selamatkan kamu....


Tarikh ini hadir lagi.. macam gak tahun-tahun yang lalu, aku just sambut dengan penuh kesyukuran ke hadrat allah yang maha esa kerana masih mengizinkan untuk aku berada di bumi sementara-Nya ini. Nak tahu apa harapan aku untuk tahun ini.. well, tak banyak perubahan. Masih dengan harapan yang sama yang setiap tahun ku galas di pundak bahu ku ini. Mohon kesejahteraan ku dipertambahkan, kalau tak sihat sebagaimana aku kecil dulu pun at least aku tak sampai ke tahap yang menyusahkan orang-orang yang aku sayang. Di murahkan rezeki moga dengan kemurahan rezeki aku itu nanti, dapatlah aku membantu golongan yang memerlukan. Erm rezeki ni bukan sekadar wang ringgit aje kan, tapi dalam banyak segi yang bersegi-segi itu. Lagi aku harap 2010 ini lebih rahmat dari-Nya buat diri aku berbanding dengan tahun-tahun yang telah terdahulu. Amin....

3 Ulasan:

  Hafirda Afiela

February 18, 2010 at 11:32 AM

Salam,
selamat hari lahir kak
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknya...
semoga berjaya dalam segala yang akak ceburi...
semoga...(cakap dalam hati) :-)

happy birthday :-)

  Sarnia Yahya@Sania Yasmin

February 18, 2010 at 12:22 PM

Salam PU3
Selamat Harijadi, semoga dipjgkan umur dan dimurahkan rezeki...

  trisya

February 18, 2010 at 8:27 PM

selamat hari raya! opps! happy birthday to you :D may ur birthday wishes all come true, and I wish you happily ever after!