Lupakanlah saja....

Erm rasa cam dah lama aku tak bersukasuki dengan apa yang pernah aku lakukan dulu. Atau sekarang ni memang confirm atau akan confirm yang aku tak boleh lakukannya lagi. Dalam kata lain, lupakanlah saja kalau nak terus sejahtera....


Ni masa tahun 2006 di Frim Kepong. Main untuk IDG


Dah habis perlawanan tapi masih nak berposing walaupun penat

Tapi waktu ni memang best sangat... tengok pun dah tahu betapa seronoknya. Siap boleh jerit-jerit tu....
Tapi sekarang ni memang dah tak boleh... tidak dibenarkan sama sekali atau kena register awal-awal di hospital. Larangan yang bukan main-main dari orang-orang dan pihak-pihak yang memang aci dongki dengan aku. Ada ke suruh aku main batu seremban... Ceh! apa kelas... baik suruh main polis sentry, lagi challenging... memang saja bikin hangin jer

2 Ulasan:

  umi ameer

March 12, 2010 at 1:22 PM

Ye kan.. those were the good days..
tengok balik gambar2 tu sgt seronokkk.. main beria2 tak menangpun.. tapi, yg penting kita berusaha, ye tak?

Malulah ko letak gambo2 tu.. ehhehe, malu kononnnn

  sya

March 17, 2010 at 3:14 PM

X menang sbb sya x ada masa tu kikiki...