BANYAK KERJA + BUSAN =



7 Ulasan:

  nursuzry

November 7, 2008 at 5:00 PM

eh... eh... cam sama je mood kita ari ni... heeee...

  dina

November 7, 2008 at 5:24 PM

hehehe... ceriakan harimu!

  zeqzeq

November 10, 2008 at 5:07 AM

kena ada si dia

  caluk@cencaluk

November 11, 2008 at 12:06 PM

bosan yer, jom ngular kat klcc he he

  zeqzeq

November 14, 2008 at 3:52 AM

ada sesiapa ke sudi ngular, temankan P3cari idea kat KLCC..huhu

  Buah Cintaku...

November 17, 2008 at 8:34 AM

Hai Sue... mood yang memang susah nak diramal... tapi walau apa pun mood yang hadir, tugasan tetap tak pernahnya nak ikut. Banyaknya macam nak buat replika KLCC kat meja jer... sabar je hati... :-(

To Dina <-- memang sentiasa cuba sedaya mungkin menceriakan hari walaupun tiap petang cuaca pasti mendung... nak buat camne kan....

To ZeqZeq <-- My which to be beside Si Dia, tapi keadaan dan situasi tak mengizinkan... lalu sendirilah jua diri ini....

To Caluk <-- Ko ajak sapa pi ngular sebenarnya... Amboi! Sampai KLCC lagi tu, biar betul ko ni...

To ZeqZeq again <-- tak payah cari ilham sampai ke KLCC... kalau 'Dia' nak beri, di mana pun akan ada. Bukankah itu milik-Nya yang dianugerahkan kepada sesiapa yang dikehendaki-Nya jua...