Tengok-tengok...

Aku nak share email yang aku terima dari member office. Kiranya kaedah member aku tu pun terima dari orang lain gak, aci forward mengforwardlah ni. Tak kisahlah kan, untuk pengetahuan...

Jangan main taram je beli jajan.. contoh apollo, cadbury etc. Kalau perlu buat sikit rujukan akan kandungannya. Yg jelas nye.....pringles pun ader gak lemak menatang ni...kalau xcaya tgk ader E471 kat ingredients nya tu...mmg patut lah Allah turunkan bala virus influenza tu.... Jadi tak heran lah kalau skg ni ramai sgt samseng, yg muda, yg tua..laki..pompuan. ..sama jer.....solat yg wajib main tinggal jer..doa pun byk yg tak termakbul ekoran makanan2 seperti ni yg jadi darah daging.......nauzubillah.. Camner nak lahirkan lebih ramai islam yg betul2 'muslim'... dari kecik dah disuapkan dgn makanan2 mengarut ni... yg heran nya caner leh ader tanda HALAL bg makanan2 tersebut? bijaknya org2 kafir memperdayakan org2 Islam hanya dgn makanan...... Kebijaksanaan mereka tak kan kekal lama... Tp...ingatlah suatu masa yg telah ditetapkan oleh Allah swt, org2 mukmin akan bangkit jua... Jika kita sedar dan prihatin.. Sebar-sebarkanlah untuk rakan2 seislam...semoga kita lebih berhati2 ngan tipu daya & helah musuh2 Allah swt...



Saranan : print code ni simpan dlm wallet atau henset. refer bila nak beli. Semoga Allah menghancurkan kaum2 yg zalim & musyrikin yg cuba menghancurkan Islam. wallahu a'lam

2 Ulasan:

  zeqzeq

December 13, 2009 at 6:45 AM

salam..

email saya tiada ker? al email yang tu laa

  azieazah

December 14, 2009 at 2:35 PM

Terimakasih info....