Perancangan

Erm memandangkan esok aku dah mula MeRdEkA, jadinya aku mula mengatur perancangan apa yang nak dibuat. Erm, rasa dah lama tak buat kek. Bila aku recall akan barang-barang yang masih elok molek tersimpan dalam peti sejuk, rasanya Keju Cheddar ada lagi dua ketul. Butter pun ada beberapa ketul, begitu juga dengan telur, chocolate rise dan chocolate chips, erm walnut pun ada juga, chocolate elmour pun ada begitu juga dengan tepung, gula halus, esen vanila, bikabonat soda dan baking powder. Pendek kata apa yang perlu untuk menghasilkan sebiji kek masih ada dalam simpanan. So! Apa kata... ;-) Erm kalau tak penat dan sakit aku ni tak menyiksakan tubuh, mungkin operasi over panas ni boleh berlangsung malam ni. Dalam layan cucu betong boleh siapkan adunan dan masuk dalam over. Lagi pun memang aku teringin nak makan kek keju... aduh! teruk betul aku ni....

Kek Keju untuk sambut tahun 2010 :-)

4 Ulasan:

  azieazah

December 30, 2009 at 5:40 PM

Selamat mengadun....

Selamat menyambut tahun baru..

  caluk@cencaluk

January 3, 2010 at 4:16 PM

selamat merdeka dan tahun baru he he

  ♥Pu3ImaŊeisyÆ♥

January 4, 2010 at 4:46 PM

Salam mok yang... selamat tahun baru gak untuk mok yang...

  zeqzeq

January 6, 2010 at 4:59 PM

pos laju leh tak??