Puas...

Ya tuhan, kenapa dengan aku ni... banyaknya yang aku teringin nak makan. Erm nak mati ke dah aku ni? Tahlah... tahun 2010 ni baru je beberapa minggu, dan umur aku pun tak tahu hingga bila.. perjanjian aku dengan allah masa azali pun tak tahu bagaimana... Hisy! Apa yang aku merepek ni... Sabar pu3... sabar.. bawa beristifar banyak-banyak.
Sebelum masuk waktu lunch tadi, aku ajak member pergi makan makanan Jepun. Tak kenapa tempura tu macam macam sedap jer, walau hakikatnya aku masih berada di meja aku di office aku. Jadi tempat paling dekat dengan office adalah Sushi King di Sooka. Maka inilah juadah aku pada tengahari ni. Puas giler, walaupun aku memang rasa nak giler untuk menghabiskan makanan yang ada di depan mata. Tak termasuk dalam perut aku kerana rasa kenyang walaupun baru suku yang aku makan. Apapun memang sedap. Kena dengan soya source dan wasabinya... Peh! Gerek giler. Gandingkan pulak dengan green tea yang cool... lagilah bertriplex sedapnya. Kawan aku makan Udon sup aje dengan tempura. Erm teringat kat orang jauh yang suka giler makan makanan Jepun... ermmmm


This is my lunch for today with Japanese Green Tea


Member aku pulak makan udon soup with tempura

2 Ulasan:

  umi ameer

February 11, 2010 at 4:24 PM

awat hang pk lagu tu mek?
bukan ke kita mmg selalu rasa gitu.. especially aku lahh..
sokmo nak makan itu, makan ini.. pastu.. tengoklah badan.. itulah hasilnyaaaa (akulah lagi)...
hik..
itu semua nikmat Allah juga, syukurlah boleh merasa lagiiii...