Boleh pulak....

Ya tuhan... apalah nak jadi dengan aku... dalam punya berchenta menyelesaikan segala tuntun kerja yang dah macam tak cukup tangan kaki nak diguna pakai, masih boleh minda aku aci suka-suki merayau... Sekarang ni memang aku sibuk tahap tah tak boleh nak aku tafsirkan. Dalam masa kurang dari 2 bulan, segalanya kena settle... walau bukan dalam konteks MUST... tapi HARUS diusahakan agar SELESAI. Termasuklah dengan payment dari clients yang masih pending.. nak kena di pro-ratedkan dengan fees baru. Belum masuk bab kena buat calculation untuk mengre-fund semula kepada client. Bab cheque lagi... Pendek kata dalam seminggu ni aku memang dah rasa nak keluar muntah tah kaler apa tah lagi. Punyalah dah meloya lihat figure dan bermain dengannya. Ni tetiba pulak boleh tersangkut terangkut teringinkan sesuatu...
Ya tuhan...
SEDAPNYA....

Aku kepingin nak makan LaKsA GoReNglah pulak...
sapa nak tolong buatkan untuk aku...
uwaaaaaaaa.... sedihnya....

1 Ulasan:

  azieazah

May 19, 2010 at 4:53 PM

Baru semalam, MokYang tonton siri cari makan kat tv, Laksa Goreng di Pulau Pangkor. Nampak sedapppp.. Sampai teringin nak buat, tapi tak dapat resipi lagi...