2 more weeks 2 go....

Lebih kurang dua minggu lagi...... erm dua minggu lagi.... apa yang dua minggu lagi... Ko nak bertunang ke Iman... tak pun nak kawin? Isy ke situ pulak peginya..... Well lebih kurang dua minggu lagi, Pesta Buku Antarabangsa akan berlangsung bertempat di PWTC dari 04 hingga 13 March 2008. Program yang berprestaj ini bakal menghimpunkan para novelists tanahair yang sedia ada dan juga yang baru muncul. Mesti hebat kan.....

Aku dan honey dah merangcang untuk jumpa masa tu. Tarikh yang dipilih adalah 5 dan 6hb March... Sabtu petang sekitar jam 03.00 manakala Ahadnya pulak mungkin aku akan berada di Booth Fajar Pakeer kalau diperlukan.... yang tu tak pasti lagi. Tertakluk pada arahan dari Boss besar ....... Jadi sesapa yang nak jumpa kami dan gengs yang lain [aku tak pasti lagi sapa, cuma yang aku terlebih pasti JN @ Arjuna Chinta dan mungkin Lara serta Pokcik Mersik bersama Dol The greates. The rest Honey yang uruskan] bolehlah turun pada tarikh yang telah dinyatakan. Boleh rujuk ke blog Honey untuk infor terkini dan sensasi......

Berdebar aku rasa..... teruja nak jumpa members dan tak sabar nak bersua muka dengan honey yang jauh di mata tapi sentiasa dekat di hati.... takut nak jeling-jeling padang-pandang dengan Arjuna Chinta sebab rasa diri terlalu kerdil antara mereka yang dah sedia ada. Apapun terimalah aku seadanya....