Me N XtvT

Aku dalam lingkungan menghabiskan sisa-sisa cuti. Lama juga dan rasa cam boring pun ada... busan apatah lagi, tapi nak buat camne. Cuti tahunan tak boleh dicareforward without reason. Maka kenalah habiskan jugak. Erm sepanjang percutian, apa yang aku lakukan... pergi holiday??? erm taklah... mana bisa kalau ongkosnya nggak ada... Lalu, apa yang aku lakukan??? Pulang ke kampung...Yesss... itu sudah semestinya. Melihat banjaran Gunung Jerai dari dangau persendirianku membuatkan aku lupa akan segala sarat barat permasalahan. Namun taklah lama. Selebihnya tiap jam 1430, aku akan bertapa di hadapan TV untuk layan karton ni... best juga bila sesekali dapat release tension ala budak-budak ni...

5 Ulasan:

  dina

January 8, 2009 at 4:23 PM

wonderpet2... kami dtg, nak selamatkan tuan pu3...kami tak besar dan kami tak kuat bila bekerjasama semua jadi... mudah!

hehehee... aku pun suka tengok ni

  Buah Cintaku...

January 9, 2009 at 9:25 AM

hehehehehee wonderpet wonderpet... dah berjaya. Menyelamatkan tuan pu3 yang kebosanan. Kami tak besar dan kami tak kuat, bila bekerjasama semua jadi mudah. Wonderpet YeSsss

  nursuzry

January 9, 2009 at 5:17 PM

sabor je la...
lain je aku tgk bila org dewasa nyanyi lagu ni... he he he

  Buah Cintaku...

January 9, 2009 at 5:24 PM

laypark aa sue... bukan selalu wo buleh jadi canggini... jadi bila dapat peluang, takkan nak lepaskan... betul tak Dina... back to you Dina... ;-)