kena TaG lagi

1- you have to point out 5 romantik movies that your would love to share with your loved one.
Key... aku sertakan movie yang entahlah aku tak tahu romantik ke tak, tapi aku suka dan punya memory tersendiri... ahakzsss...

2- it doesn't have to be in order... as long as you love the movies it will be fine.
Ha, tak yah susun... hehehehehee senang bebenolah keja teman...

The Bodyguard from Beijing


Die Hard 4


Geng – Pengembaraan Bermula

Transformer


Puteri Gunung Ledang – Yang ni teater, tapi kira bolehlah ekk..

3-you have to tag another 5 person to answer this tag.Jadi inilah antara yang terpilih.

Ebriza
Dina
Umiameer
Mimie afinie
Suzry

Kita lihat pulak apa filem-filem yang mereka ni suka...

6 Ulasan:

  dina

February 27, 2009 at 1:28 PM

ayak... toing..toing.... kena tag lagi. aku baru je nak elak dgn tak membaca entri ni.... rerupanya kena gak... transformers tu filem romantik ke kak?

  Buah Cintaku...

February 27, 2009 at 2:14 PM

hahahahhahaha. Ko orang kedua yang sound aku gaya ala-ala peringatan tentang erti ROMANTIK...

  dina

February 27, 2009 at 5:31 PM

Huhuhu... romantik sangat Transformers tu... perasaan romantik tu adalah perasaan yang datang dari sudut hati... hehehe... aku rasa patut kau bercinta dengan Optimus Prime...

  Salbie S

March 2, 2009 at 9:49 PM

Salam
Ya Ampun, bestnya dan romantiknya lah kan?hehehe

  Nursuzry

March 14, 2009 at 10:54 PM

kak pu3, hehehe... su dah buat dah heeeee....