SeDaPnYa... ^ - ^

Nampak sangat hari ni aku berada tahap mood yang terlalu menjuman... maknanya... hehehehe maknanya aku malas nak wat kerja... malas nak melayan... malas nak mengadap... yang membawa maksud segala benda aku MaLaS... ehheheheeee clients called, aku layan nak tak nak jer... complain itu ini aku just iyer ke aje... pastu soh shoot email to support system. Contents, aku buat dek aje... tak update pun... hehehehehee betapa teruknya aku hari ini... dalam keadaan eko yang tak tentu hala ni, sungguh berani aku wat perangai canggini kan... sekali company aku amik keputusan menyahkan aku dari sini barulah padan dengan muka aku... hehehehhe

Dalam busan menghitung detik... minda aku merewang jauh ke kampung. Kalaulah dapat makan

aduh! alangkah bestnya... happening giler... haeaven betul... cicah pulak dengan gula... Peh! Bertriplelah kesedapannya... Dulu waktu arwah Tok Mak ada selalu gak aku merasa makan juadah yang mungkin bagi sesetengah orang langsung tak ada kelas. Tok Mak rajin... rajin berbudi pada tanah. Ada aje yang ditanamnya di kebun belakang rumah. Kata Tok Mak, senang... bila rasa teringin, tak perlu ke pekan. Pi aje gali kat batas dan dah boleh di masak. Aduh! Windu seh aku pada Tok Mak...

Sambil taip apa yang melintas kat minda, aku layan benda alah ni...
Best gak... member aku jeling pun aku buat bodoh jer... bukan selalu aku layan benda-benda camni.... Wallah... akhirnya member aku pun layan sama... hahahahaaa tak tahan kena godalah tu...