Today...

Selesai meeting pagi... a few hot issues terkeluar... aku just diam... buat bodoh... member jeling pun aku dek aje... tak amik pot pun... sebabnya bagi aku bukan issue baru pun... sebab aku kata macam tu dah half a year aku handle benda tu... tak pulak aku bersungut, tak pulak aku merungut... aku tak nampak kat mana sebenarnya benda ini jadi issue besar... tapi yang best kepala tak berasap hanya sebab satu. Aku sludup mp3 masuk bilik meeting. Telinga bersumbat dengan earphone yang aku sorok di dalam tudung. Selamba aku layan lagu hip-hop dari sarawak yang dah mula melakat dalam benak aku sebagai minat gilezzzz. Jadinya aku layan lagu lebih 200% tumpuan dari dengar boss bebel issues yang memanaskan....

Member called tanya aku lunch kat mana. Simple je aku jawab... tak keluar... sebabnya sue bagi meehoon goreng isi dalam bekas ikan pindang yang aku bagi kat dia semalam. Syukur alhambulillah... tak perlulah aku pening nak fikir makan apa, lagipun stock biskut aku pun ada... ribena ada suku botol lagi... so memang tak ada masalah besarlah rasanya. Cuma masalah sekarang cuma kepala aku jer... dah mula minat gilez dengan lagu hip-hop dari kumpulan tahapapa nama dia yang guna dialek Sarawak... mula dengar aku memang blur, tapi dah lama-lama macam bukan macam tapi memang best pulak... korang carilah kat tenet.. lagu Matahari dan Kamek Sayang Gerek Kamek...