Santapanku...

Tengahari tadi aku cabut lunch agak awal dari biasa. 12.30 aku dah chow... malas sebenarnya dan lapar sesungguhnya. Pagi tadi aku breakfast dengan chocolatechips yang aku bawak dari rumah. Semung koko suam seperti biasa dan biskut yang memang jadi pelengkap stok peribadiku di office ni. Jadi bila Sue ajak pi makan awal, aku pun on jer walau kerja ada untuk dibuat but not urgently. So dengan penuh kenikmatan aku layan nasi putih, sambal tempe + tauhu, ikan bakar dan most important sambal kicap dilengkapi segelas air limau. Peh... memang layanz gilozzzzz...


6 Ulasan:

  umi ameer

June 25, 2009 at 4:41 PM

Memang berselera, kan?
Tuh yang nak bertambah2 tadi tu, tapi aku malu je, kat org2 sebelah.. hehehe..

  Nursuzry

June 26, 2009 at 8:57 AM

cedapnyaaaaaaaaaaaaa....

  Buah Cintaku...

June 26, 2009 at 9:45 AM

mehlah datang sini.. boleh kita sama-sama rasa kecedapannya...

  Buah Cintaku...

June 26, 2009 at 9:46 AM

La Umi, nak malu apanyer... bukan ko tak kenal pun sapa mereka tu... sardin jer lain kali...

  Jieda

June 30, 2009 at 3:39 PM

Sedapnya ais limau tu