Award lagi...

Kali ini aku dapat award yang rasanya lain dari yang diberikan sebelum ni. It's come from sumbody yang aku kenal, yang mengikuti perkembangan blog dan kerjaya sampingan yang aku lakukan. Kerjaya sampingan.... ha! muka blur tu pekehalah pulak. Apa lagilah kerjaya sampingan yang aku boleh buat selain dari menulis. Kalau tengok bebetul kat award ni aku rasa ngeri pun ada... siap ada saka penjaga lagi... tapi yang lebih mengerikan aku adalah words yang tertera di hadapannya. Best Fiction Writer ke aku ni?? Apapun thanks to pemberinya. It's come from Aryati@artie. Bunches of thanks babe. http://aryatiabdulrahim2.blogspot.com



And this is ur SAKA biodata
Nama sapa: Daniel Honney
Nama manja: Madu
Umur:
1 tahun 6 bulan 3 hari

p/s : SaKa korang tu muslim ok...
duty roster deorang jaga AWaRd korang jek...heeeeeeee....PEACE!