TaG lagi

Dah lama aku tak update istana maya aku ni. Dah bersawang sana sini pun... tahlah... malam dapat pulak message suruh aku ke weblog dia kerana ada sesuatu yang menanti. Erm dah betullahtu... kenalah aku sewa kren nak angkut benda alah ni... Terima kasih Suzry... Now, giliran aku pulak untuk buat seperti mana yang disuruh.



Syarat-syarat untuk terima arward ini


1. Sila copypast arward ni di blog anda.
Erm dah buat dah pun.

2. Sila copy paste award ini di side bar blog anda
Erm nantilah aku buat sebab sekarang mood menjuman tah ke mana

3. Pass award ni pada 5 teman anda

i. Aryati - si concern tentang apa yang aku buat
ii. Umiamer - teman sehari berdansa aku setiap hari Rabu
iii. Umairah - Penulis comel yg tak berapa sihat. Harap dia cepat semakin sihat dengan hadiah ni
iv. Ebriza - Kak Ngah yang semakin menyepi dan tak ada berita
v. Kak Mimie Afinie - Lama tak dengar khabar kakak sorang ni